Стратегічний розвиток електронного бізнесу в системі національної економіки України: теорія, методологія, практика: монографія. - Вербівська, Людмила (ЗВО «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая», 2021)
У монографії розглянуто теоретичні, методологічні та прикладні аспекти функціонування та розвитку системи електронного бізнесу в національній економіці. Становлення інформаційної моделі суспільства впливає на розвиток усіх без винятку еко номічних систем, включаючи підприємницьку діяльність. Сьогодні сучасні інформаційно-кому нікаційні технології змінюють усталені моделі ведення бізнесу, сприяють виникненню нових ви дів підприємницької діяльності, які взаємопов’язані між собою і об’єднують активне використання зазначених технологій у своїй роботі. Поступово підвищується роль таких видів діяльності в розвитку національної економіки. Окреслене зумовлює важливість проведення но вих досліджень особливостей здійснення підприємницької діяльності, окремих її видів на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій, розгляду їх як єдиної системи з метою пошуку заходів активізації розвитку такого виду діяльності. Монографія може становити інтерес для викладачів, аспірантів і студентів закладів вищої освіти, наукових працівників, фахівців у сфері електронного бізнесу