Імплементація положень Карпатської конвенції як індикатор збалансованого розвитку Чернівецької області - Беспалько, Руслан; Казімір, Іван; Солодкий, В.Д. (Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування, 2013)
На засадах положень Конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат здійснено регіональні дослідження в контексті програми дій щодо переходу до еколого-безпечного, збалансованого ресурсовикористання та гармонізації управління природними ресурсами Чернівецької області.
Keywords: ресурсний потенціал; негативні природні явища; стратегія Карпатської конвенції; збалансоване ресурсовикористання