Правові засади туроператорської та турагентської діяльності: навч. посібник у 2 ч – Частина ІІ - Скутар, Тетяна; Король, Олександр Дмитрович (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2011)
У виданні розкриваються договірні відносини між суб’єктами туристичної діяльності, розглянуто види страхування туристів, подано зразки деяких договорів. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму.
Keywords: туроператорська діяльність; турагентська діяльність; державна реєстрація; ліцензування