Семантичне поле “Медицина” на матеріалі скриптів англомовного серіалу “Доктор Хаус” - Марчук, Вікторія Андріївна (My University, 2022)
Робота присвячена дослідженню функціонування медичних термінів у теледискурсі на матеріалі серіалу “Доктор Хаус”. Робота подає класифікацію дискурсу, поняття дискурсу і тексту, та ЛСП. У роботі розглядається змістова структура терміна та типологію медичних термінів. Описано елементи ЛСП медичних термінів, їх етимологічні характеристики та їх словотвірну структуру.
Keywords: ЛСП, тедевізійний дискурс, термін, етимологія, структура медичного терміна