ВИРОБНИЧА ПРОФЕСІЙНА (ПЕДАГОГІЧНА) ПРАКТИКА - Гордійчук, Оксана Євгенівна; Іванчук, Марія Георгіївна; Федірчик, Тетяна Дмитрівна; Романюк, Світлана Захарівна; Прокоп, Інна Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У виданні вміщено матеріали на допомогу студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 «Початкова освіта».
Keywords: педагогіка; початкова освіта; виробнича практика; професійно-педагогічні уміння