Економіка: практикум з економічної теорії, історії економіки та економічної думки, мікро- та макроекономіки - Галушка, Зоя; Поченчук, Галина; Бойда, Світлана; Сторощук, Богдан; Кузьмук, Ігор; Заволічна, Тетяна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальний посібник ґрунтується на сучасних наукових підходах до вивчення процесів і явищ економічного життя. Розділи посібника містять навчальний тренінг з дисциплін: економічна теорія, історія економіки й економічної думки, мікроекономіка, макроекономіка. Представлені у навчальному посібнику тренінги містять: завдання на встановлення правильності тверджень (так/ні); тестові завдання; задачі; ситуаційні завдання; кейси. Вони допоможуть студентам отримати навички практичного застосування набутих знань з теоретико-економічних дисциплін, а також забезпечать перевірку рівня засвоєння навчального матеріалу. Логіка завдань відповідає послідовності тематики навчальних програм дисциплін. Для студентів, викладачів і всіх, кого цікавлять проблеми економіки.