Методи контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робіт - Воробець, Марія Михайлівна; Kobasa, Igor; Кондрачук, Ірина Володимирівна (My University, 2022)
Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу Методи контролю якості харчової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.
Keywords: методи контролю якості