Про Ольгу Кобилянську – не за підручником - Kovalets, Lidija (My University, 2025)
Lidiia Kovalets (Cernăuți, Ucraina), Про Ольгу Кобилянську – не за підручником. 25 Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României 25 de ani de la înfiinţarea specializării Limba şi literatura ucraineană la Facultatea de Litere - Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca : volum aniversar / ed.: Ioan Herbil şi Mihaela Herbil ; cuv. înainte de Ioan Herbil. Cluj-Napoca : Casa cărţii de ştiinţă ; Bucureşti : R.C.R. Editorial, 2025. S. 558-560.