ОСНОВНІ ЕТАПИ ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СВІТУ - Сухий, Петро Олексійович; Тюфтій, Алла Георгіївна (Boston, USA 16-18 December 2020, 2021)
Виокремлено та охарактеризовано основні етапи розвитку органічного виробництва світу від початку його зародження до сьогодення. Здійснено аналіз розвитку органічних господарств із групуванням виробників за низкою критеріїв, зазначено фактори, які негативно впливають на розвиток органічного виробництва
ОСНОВНІ ЕТАПИ ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СВІТУ
Keywords: органічне виробництво; виробники та оператори ринку органічної продукції; етапи розвитку; типи виробників органічної продукції.