Застосування нелінійної регресії для дослідження модельних прикладів у середовищі R - Скороход, Володимир (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі розглянуто основні концепції нелінійної регресії, ілюстровані різними прикладами. Самостійною частиною є реалізація модельних прикладів у середовищі R.
Keywords: регресійний аналіз, експоненціальна модель, метод нелінійних найменших квадратів, гіпотеза, довірчі інтервали