«Я русин, я гуцул...»: етноімагологічні домінанти авторської візії Юрія Федьковича - Kovalets, Lidija (My University, 2021)
Ковалець Л. М., Лановик З. Б., Лановик М. Б. «Я русин, я гуцул...»: етноімагологічні домінанти авторської візії Юрія Федьковича // Русин. Кишинев: Общественная ассоциация Русь, 2021. Т. 63. С. 223–240.