Перспективи судових розглядів типових справ за допомогою технологій штучного інтелекту - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2025)
У тезах розглядається питання використання технологій ШІ у судових розглядах типових справ, що має значні перспективи і може суттєво їх оптимізувати.
Keywords: адміністративне судочинство; типові справи; штучний інтелект