Каталог наукових розробок 2016-2020 - Саміла, Андрій Петрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2021)
Каталог буде цікавим, як керівникам державних і приватних підприємств та організацій виробничого профілю, так і очільникам об’єднаних територіальних громад, органам місцевого самоврядування, які прагнуть розробляти та реалізовувати інноваційні проєкти та шукають надійних професійних партнерів. Інформація про наукові розробки та пропозиції в каталозі систематизована відповідно до напрямів наукової діяльності університету: біологія та охорона здоров’я; математичні науки та природничі науки; технічні науки; гуманітарні науки та мистецтво; суспільні науки; аграрні науки та ветеринарія.
Catalog of Scientific Developments 2016-2020