Модернізація технологічних процесів харчових: Навчальний посібник - Борук, Сергій Дмитрович; Федоров, Віктор Михайлович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022)
Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями модернізації технологічних процесів харчового виробництва.
Keywords: модернізація промислових підприємств; цифрові технології; екологічні аспекти