МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до підготовки навчально-дослідницьких робіт здобувачів вищої освіти за ОПП «Соціальне забезпечення» першого (бакалаврського) рівня і ОПП «Соціологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти - Гнатчук, Оксана; Медіна, Тетяна; Яремчук, Сергій; Шестакова, Катерина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича: кафедра філософії та культурології, 2023)
Курсова, бакалаврська та магістерська роботи є основними видами навчально-дослідницьких робіт студентів упродовж їхнього навчання в Університеті. Вони демонструють ступінь опанування студентами відповідних знань, здатність до критичного аналізу певної проблеми, вміння застосовувати адекватну методику дослідження та здійснювати ґрунтовний аналіз отриманих даних. Кожен із цих видів робіт передбачає зростання рівня складності в її написанні порівняно з попередньою роботою.
Затверджено рішенням кафедри філософії та культурології (протокол № 1 від 29 серпня 2023 р.)
Keywords: Курсова робота, кваліфікаційна робота, студентські наукові дослідження, соціальне забезпечення