ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСИ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ВИХОВАТЕЛЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Квасецька, Ярина Андріївна; Кузнєцова, Катерина Сергіївна (My University, 2022)
Використання Інтернету помітно зростає в усіх сферах людського життя, зокрема це стосується і сфери освіти. Однією з головних причин посиленої уваги педагогів до проблеми упровадження інтернет-ресурсів є зручність та простота використання наявних інструментів для пошуку, створення та використання значної кількості даних. Інтернет-ресурси для самостійної роботи дітей та сайти для педагогів, які у свою чергу розмежовуємо на соціальні пошукові системи, системи для створення цифрових практичних завдань, системи створення веб-журналів, системи вікі-енциклопедій, системи збереження мультимедійних веб-ресурсів, платформи для онлайн взаємодії, системи спільного створення різнотипових документів
Keywords: інтернет