Розвиток і просторова організація рекреаційної сфери Боянської територіальної громади - Бота, Анастасія Флорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В даній роботі представлено планування рекреаційної сфери територіальних громад та організаційні елементи та методи управління рекреаційною системою. Вказано про фактори формування об'єктів рекреаційної сфери на території Боянської територіальної громади . Крім цього було проаналізовано функціонально-управлінська структура рекреаційної сфери Боянської територіальної громади та майбутнє розвитку рекреаційної сфери Боянської територіальної громади.
Development and spatial organization of the recreational sphere in the Boyany territorial community
Keywords: рекреаційна сфера; рекреація; Боянська територіальна громада