Фіксація воєнних злочинів за допомогою цифрових даних - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2022)
За результатами проведеного дослідження зроблено висновок про необхідність розроблення нових криміналістичних методів дослідження, які застосовуватимуться лише для фіксування воєнних злочинів за допомогою цифрових даних (аналіз розвідувальної інформації (наприклад, дані супутників, радіоперехоплення тощо); залучення до провадження фотознімків, аудіо- та відеоматеріалів, що доводять вчинення військових злочинів, поданих цивільними особами; дослідження даних відкритих джерел в Інтернеті; порядок долучення до кримінального провадження матеріалів журналістських розслідувань тощо).
Keywords: воєнні злочини; фіксування; електронні докази; цифрові дані