Логістика : навчальний посібник - Zrybnieva, Iryna (Олді+, 2025)
Навчальний посібник містить теоретичні відомості, рекомендації, завдання та алго- ритми виконання лабораторних робіт з логістики. Рекомендований для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Бізнес, адміністрування та право».
Keywords: логістика; логістична система; закупівельна логістика; виробнича логістика; логістика розподілу; складська логістика; логістика запасів; інформаційна логістика; логістичний сервіс; транспортна логістика