Бюджетний потенціал: суть, структура та взаємозв’язок з бюджетним плануванням - Zhebchuk, Roman (ЧНУ ім.Ю.Федьковича, 2014)
Досліджується сутність категорії «бюджетний потенціал», дається власне тлумачення терміна. Автор визначає види бюджетного потенціалу та його структурні елементи. Обґрунтовує зв'язок між бюджетним потенціалом і бюджетним плануванням, підкреслює необхідність оцінки бюджетного потенціалу та його інтеграції в процес бюджетного планування.
Keywords: бюджетний потенціал