Податкова система України: історія створення та особливості сучасного стану - Легкоступ, Ігор; Кравченко, Катерина (Чернівці, Чернівецький нац. ун-т ім.. Ю. Федьковича, 2024)
Широкомасштабне вторгнення РФ в Україну, суттєво впливає на економіку та податкову систему країни, гальмуючи економічний ріст, скорочуючи обсяги виробництва та податкові надходження. Зміни в податковій політиці можуть включати підвищення ставок або введення нових податків для фінансування потреб у сфері оборони та соціальної сфери, але вони не повинні стримувати ділову активність бізнесу або скорочувати його діяльність.
Keywords: Податки; Податкова система; історія поадткової системи