Практикум з менеджменту - Терлецька, Юлія; Терлецька, Наталія (My University, 2021)
Практикум з менеджменту містить тестові та ситуаційні завдання для проведення практичних занять згідно з програмою дисципліни «Менеджмент» (галузі знань 07 «Управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», 05 «Соціальні та поведінкові науки»), термінологічний словник, список літературних джерел, рекомендованих для вивчення. Призначено для студентів денної та дистанційної форм навчання, а також викладачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Workshop on management