ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА В СУЧАСНІЙ ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Бигар, Ганна; Чунківська, Іванна (My University, 2021)
Актуальною в сучасній педагогічній науці є проблема полісуб’єктної взаємодії в початковій школі з метою здоров’язбереження в рамках системи «вчитель − учень − батьки». Саме професійна діяльність учителя початкової школи є визначається однією з унікальних. Враховуючи розвиток суспільства, техніки та технологій маємо можливість спостерігати як відбувається перетворення і розширення її функцій.
Keywords: здоров'язбереження, середовище, початкова школа