ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ - Наконечний, Костянтин Петрович; Підгірна, Валентина Никифорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Пропоноване видання укладено для освітньої компоненти «Інноваційні технології в туризмі» складена відповідно до стандарту вищої освіти за спеціальністю D3 «Менеджмент» галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право». Містить найвідоміші питання та тестові завдання за двома модулями семестрового контролю студентів при вивченні теоретичних, методологічних та практичних прийомів в інноваційному менеджменту та закріплення програмних результатів навчання. Подано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та освітньо-професійної програми «Менеджмент туристичної індустрії».
Тестові завдання та питання самоконтролю
Keywords: інновації; інноваційні технології в туризмі; інноваційний менеджмент; цифрові інновації; організаційні інновації