СТВОРЕННЯ СПРИЯТЛИВОГО ДЛЯ ЗДОРОВ’Я ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Kyselytsia, Oksana; Богів, Анастасія; Максимчук, Роман (Науково-методичні основи використання інформаційних технологій в галузі фізичної культури і спорту: збірник наукових праць, 2019)
Наукова стаття присвячена дослідженню питання застосування здоров’язберігаючих технологій в навчально-виховному процесі закладу вищої освіти. Головною метою будь-якого навчального закладу є збереження здоров’я студентів, формування в них необхідних знань, умінь, навичок здорового способу життя, навчити їх використовувати ці знання в повсякденному житті, тому важливе значення має компетентність керівника, який веде навчальний заклад до досягнення мети.
Creation of a favorable educational environment for a higher education establishment
The scientific article is devoted to the study of the application of health-saving technologies in the educational process of the institution of higher education. The main goal of any educational institution is to preserve the health of students, to form the necessary knowledge, skills and habits of healthy lifestyles in them, to teach them to use this knowledge in everyday life, therefore the competence of the head who leads the educational institution before reaching the goal is of great importance
Keywords: здоров’я, навчальний заклад, технології, збереження здоров’я; health, educational institution, technology, health preservation.