Безпековий потенціал богословської освіти - Горохолінська, Ірина (My University, 2022)
У монографії порушуються проблеми, що у різній мірі стосуються феномену безпеки; осмислюється своєрідність безпекових аспектів сьогодення, їх соціокультурні та освітні виміри; концептуалізується поняття «гуманітарна безпека». Монографія буде цікава всім, хто вже працює або планує працювати у безпековій сфері різних рівнів. Зокрема представлені позиції міститимуть інтерес для аналітиків ідеологічних царин, медіаторів, тренерів із соціальних комунікацій, представників організацій гуманітарного та соціально-політичного спрямування, політиків, академічної спільноти, а також студентів закладів вищої освіти, спеціальності яких близькі до соціально-гуманітарної сфери.
Keywords: безпекові можливості; релігієзнавство; богослов’я; освіта