Основи масажу та самомасажу - Дарійчук, Сергій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2018)
У навчально-методичному посібнику висвітлена історія виникнення і розвитку масажу, техніка виконання основних та допоміжних прийомів масажу, детально розглянуті питання методики виконання масажу окремих частин тіла, самомасажу та методика спортивного масажу, Що дає можливість студентам у процесі практичних занять, а також позаурочно самостійно виконувати необхідну роботу. Для студентів спеціальності 014.11 «Середня освіта (фізична культура)», викладачів, масажистів, фахівців фізичного виховання, спорту, здоров’я людини та реабілітації.
Keywords: Масаж, самомасаж