Удосконалення системи менеджменту SPA-підприємства - Яцко, Олександр Георгійович (My University, 2024)
В роботі досліджено сутність та основні елементи системи менеджменту на підприємстві. Визначено особливості системи менеджменту та логістичні стратегії SPA-підприємства. Розкрито історичні аспекти, моделі, види і класифікація SPA-послуг. Проаналізовано міжнародні та національні тенденції розвитку SPA -індустрії. Розроблено рекомендації щодо удосконалення системи менеджменту SPA-підприємства
Іmprovement of the management system of SPA-enterprises
Keywords: управління, моделі SPA-туризму, управління персоналом, класифікація SPA-підприємств; інновації, управління системою якості