Фактори розвитку гірськолижного спорту в Україні та світі в умовах сучасності - Шкрібляк, Михайло Іванович (My University, 2025)
В роботі проаналізовано ключові фактори, що визначають розвиток гірськолижного спорту в сучасних умовах, виявлено ризики та бар’єри, характерні для України в період війни та відновлення, визначено перспективні напрями модернізації та адаптації галузі, узагальнено провідний світовий досвід для формування ефективної моделі розвитку гірськолижного спорту в Україні.
Keywords: гірськолижний спорт, фактори, модернізація, перспективи розвитку.