Програмування та математичне моделювання: Навчально-методичний посiбник - Головацький, Володимир Анатолійович (My University, 2025)
У посiбнику викладено основи програмування мовою Python та основнi числовi методи, що використовуються при комп’ютерному моделюваннi фiзичних процесiв та явищ. Розглянуто велику кiлькiсть програм реалiзацiї стандартних алгоритмiв. Крiм цього, для можливостi ство рення iнтерактивних графiчних демонстрацiй у посiбнику подано основи Wolfram Mathematica. Матерiал посiбника вiдповiдає дисциплiнi «Програмування та математичне моделювання», яка викладається для студентiв спецiальностi Е6 “Прикладна фiзика та наноматерiали”. Може ви користовуватися студентами та аспiрантами iнших спецiальностей галузi знань Е — Природничi науки, математика та статистика.
Keywords: Python