Оцінка залежностей між гідрохімічними показниками з використанням кореляційного аналізу (на прикладі басейну Дністра) - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Горшеніна, Людмила Володимирівна; Гончар, Олеся Миколаївна (ВГЛ «Обрії», 2007)
В роботі представлено оцінку кореляційної залежності між гідрохімічними показниками по створах р.Дністер, розташованих в різних фізико-географічних умовах та в зонах з відмінним антропогенним впливом на поверхневі води.
Keywords: гідрохімія; якість води; гідрохімічні показники; кореляційний аналіз; басейн Дністра