Генетична спорідненість українських і французьких превербів та специфікація їхніх функцій - Якубовська, Н. О. (My University, 2016)
Стаття присвячена зіставному дослідженню явища превербації в слов'янських і романських мовах. У роботі аналізується спільне індоєвропейське підгрунтя формування препозитивної дієслівної морфеми, еволюція її функціонування та спеціалізація значень превербів в українській та французькій мовах.
Genetic relationships of Ukrainian and French preverbs and specification of their functions
Keywords: преверб; префікс; релятор; прийменник; депревербація