English For Specific Purposes. Physics. - Makoviichuk, Liliana; Melnychuk, Roxolana (My University, 2025)
Навчальний посібник спрямований на розвиток та вдосконалення усної та письмової англійської мови за професійним спрямуванням. Призначений для студентів фізико-технічних спеціальностей, а також усіх, хто цікавиться фізикою, прагне удосконалити набуті знання та розширити словниковий запас англомовною фізичною термінологією. Посібник містить об'ємний текстово-інформаційний матеріал тематичного характеру із вправами для закріплення матеріалу та англійський словник фізичних термінів для розвитку мовленнєвих навичок.
Навчальний посібник з англійської мови для студентів фізико-технічних спеціальностей вищих навчальних закладів