Податковий менеджмент: збірник тестових та ситуаційних завдань - Шапошников, К.С.; Жаворонок, А.В. (Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2022)
Збірник тестових та ситуаційних завдань підготовлено для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», відповідно до освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», галузі знань 07 «Управління і адміністрування». Розділи збірника представляє перелік тем. Тести до кожної теми розподілено за рівнями складності – від простого до складного. Логіка тестів відповідає послідовності тематики навчальної програми дисципліни.