Технології ситуаційного управління персоналом підприємства в умовах мінливості зовнішнього середовища - Бойда, Світлана (Ужгород : ФОП Сабов А. М., 2022)
Досліджено технології ситуаційного управління персоналом підприємств у сучасних реаліях української економіки.
Keywords: ситуаційне управління; персонал підприємства; діджиталізація