Сучасні проблеми фізичного виховання школярів - Осадець, Микола; Слобожанінов, А.А.; Волощук, А.О. (Молодий вчений, 2018)
У роботі висвітлено сучасні проблеми фізичного виховання школярів. Охарактеризовані державні документи, що регламентують діяльність вчителя фізичної культури з організації роботи у загальноосвітньому навчальному закладі. Проаналізовані сучасні форми реалізації спортивно-масового напряму для школярів. Виокремлено із численних форм фізичного виховання школярів спортивне орієнтування.
Keywords: Школярі; Орієнтування; Середній шкільний вік; Проблеми