Територіальна організація транспортної мережі Чернівецької територіальної громади - Кудрінський, Сергій Едуардович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Дана тема присвячена аналізу територіального планування розвитку транспортних мереж у Чернівецькій територіальній громаді. У контексті зростаючого значення ефективності транспортних систем для економічного та соціального розвитку, дослідження зосереджується на стратегічних планах, які враховують інфраструктурні потреби, місцеві особливості та забезпечують оптимальне використання ресурсів. Аналізуються ключові аспекти розвитку транспортних мереж, такі як дорожня інфраструктура, громадський транспорт, логістика тощо, зокрема в контексті Чернівецької громади. Вивчення цієї теми має на меті забезпечення науково обгрунтованих рекомендацій та стратегічних рішень для покращення транспортної доступності та ефективності у регіоні.
Territorial organization of the transport network of the Chernivtsi territorial community
Keywords: територіальне планування; транспортна мережа; транспортна система; громадський транспорт; дорожня інфраструктура; стратегічні плани