Інтеграція і координація діяльності державних та громадських установ і організацій зі збереження репродуктивного здоров’я старшокласників - Mudryi, Yaroslav (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
У статті розглянуто сутність таких понять як «координація» та «інтеграція», запропоновано схему координації діяльності державних і громадських організацій щодо збереження репродуктивного здоров’я старшокласників, висвітлено форми взаємодії та деякі заходи які реалізувалися у цьому напрямі.
Keywords: координація; інтеграція; репродуктивне здоров’я; старшокласники; державні і громадські організації