Аудит розрахунків з бюджетом: бібліометричне дослідження наукових публікацій - Yakymova, Larysa; Мамінчук, Віталій (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Метою дослідження є систематизація напрямів і змістового наповнення сучасних наукових публікацій щодо аудиту розрахунків з бюджетом, а також виявлення актуальних проблемних питань, які потребують вирішення.
Keywords: Аудит розрахунків з бюджетом, бібліометричне дослідження, систематизація, міжнародні стандарти аудиту