Використання дидактичних ігор у роботі з дітьми з загальним недорозвиненням мовлення: методичні рекомендації - Беспалько, Ганна Михайлівна; Смірнова, Людмила Миколаївна; Турос, Ганна Анатоліївна (My University, 2025)
Навчальний посібник «Використання дидактичних ігор у роботі з дітьми з загальним недорозвиненням мовлення» містить теоретичний матеріал про загальне недорозвинення мовлення (ЗНМ), класифікацію дидактичних ігор, практичні рекомендації щодо їх використання, а також алгоритм організації ігор для корекційної роботи. Посібник спрямований на розвиток мовленнєвих навичок через гру, стимулює мовленнєву активність, збагачує лексичний запас та граматичні вміння дітей із ЗНМ. Він буде корисним для логопедів, вихователів i батьків, які працюють з дітьми із мовленнєвими порушеннями.
Keywords: дидактичні ігри, діти, загальне недорозвиненням мовлення