Використання різних видів наочності на уроках мистецтва в початковій школі - Шестобуз, Ольга (Прокопець Ю., Шестобуз О. Використання різних видів наочності на уроках мистецтва в початковій школі. Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет педагогіки, психології та соціальної роботи. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. С. 167-168., 2021)
У статті описано використання різних видів наочності на уроках мистецтва в початковій школі
Keywords: наочність; початкова школа; види наочності; мистецтво