Агровиробничі групи ґрунтів і агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення в Україні - Беспалько, Руслан (My University, 2022)
Наведено агровиробничі групи ґрунтів України та описано принципи їх складання для окремих землеволодінь на основі ґрунтово-картографічних обстежень. Призначено для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 193 «Геодезія та землеустрій» та 201 «Агрономія».