Слободян Г. Хмарні технології для аналізу знань учнів у роботі вчителя // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12- 14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 79-80 (Науковий керівник – доц. Перун Г.М.) - Слободян, Ганна (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики