Секулярне/постсекулярне в контексті облаштування релігійної освіти в Європі - Горохолінська, Ірина (My University, 2019)
У статті обмірковується проблема імплементації форм релігійної освіти в освітніх системах шкільної підготовки в країнах Європи через призму засад світськості європейського суспільства. Проводячи конкретні паралелі, авторка також обмірковує норми та обрії облаштування релігійної освіти в українських школах та закладах вищої освіти
Keywords: світськість; секулярність; релігійна освіта; толерантність