Ареали. Ссавці (Частина 2) : навчальний посібник - ДОБИНДА, Ірина Петрівна; Кирилюк, Сергій Миколайович (Чернівец. нац. ун-т, 2025)
У навчальному посібнику детально розглянуто представників двох родин: Оленевих (Cervidae) та Бикових, або порожнисторогих (Bovidae). Відображено загальні відомості про тварин, ареали їх поширення, спосіб життя, розмноження, харчування. Висвітлено проблеми збереження і приналежність до видових категорій згідно з Червоним списком Міжнародного союзу охорони природи. Для студентів і викладачів географічних факультетів вищих закладів освіти, майбутніх фахівців у галузі географії і природничих наук, усіх, хто цікавиться життям тварин.