Особливості функціонування біблійних інакомовлень у сучасній німецькій мові - Заполовський, М.В. (Кам’янець-Подільський університет імені І. Огієнка, 2011)
Висвітлено особливості реалізації та функціонування біблійних інакомовлень у сучасній німецькомовній релігійній, науково-популярній, художній та публіцистичній літературі. Показано відмінність між біблійним інакомовленням та метафорою.
Keywords: інакомовлення, притча, метафора, образні висловлювання, біблеїзм, функціонування