КОРПОРАТИВНІ СПОРИ - Одовічена, Яна Анатоліївна; Гетманцев, Олександр Валентинович; Анатійчук, Вікторія Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчальний посібник підготовлений та розроблений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Корпоративні спори» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу. Для проведення практичних занять з студентами юридичних факультетів зі дисципліни «Корпоративні спори».
Keywords: Корпоративні спори; способи та засоби захисту корпоративних прав; способи вирішення корпоративних спорів; позасудові способи вирішення корпоративних спорів; судовий захист корпоративних прав