Методичні особливості використання інтерактивних методів при проведенні уроків та оцінюванні знань учнів з математики в старшій школі ЗЗСО. Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича ((25-26 квітня 2023 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. - С. 17-18. (Науковий керівник – Боднарук С.Б.) - Венгрин, Юлія (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича ((25-26 квітня 2023 р.) Факультет математики та інформатики, 2023)
Досліджуються методичні особливості використання інтерактивних методів при проведенні уроків та оцінюванні знань учнів з математики в старшій школі ЗЗСО