Концепт BEAUTY у сучасному англомовному публіцистичному дискурсі (на матеріалі журнальних статей з Beauty magazines) - Буковей, Тетяна Сергіївна (My University, 2023)
У роботі розглянуто визначення та класифікації концепту та фрейму, побудовано номінативне поле концепту BEAUTY на матеріалі лексикографічних джерел та журнальних статей, розроблено фреймову структуру концепту BEAUTY у сучасному англомовному публіцистичному дискурсі. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: концепт, номінативне поле, фрейм, публіцистичний дискурс