Використання ізометричного методу тренувань на етапі початкової підготовки в пауерліфтингу - Мирон, Марк Михайлович (My University, 2024)
В роботі досліджено особливості розвитку силових здібностей юнаків- пауерліфтрів 15-17 років, використано ізометричний метод тренування на етапі початкової підготовки в пауерліфтингу. Це дозволить застосувати ізометричний метод для удосконалення силової підготовки юнаків пауерліфтерів.
Keywords: пауерліфтинг, юнаки 15-17 років, ізометричний метод.